26/9/2014 // DRUMLAND#10 w/ FORBIDDEN SOCIETY

Jubilejní desátý díl valašské drumandbassové party DRUMLAND tentokráte přivítá majitele FS recordings, výborného producenta a dje

✪ ✪ ✪ FORBIDDEN SOCIETY ✪ ✪ ✪ [Forbidden Society rec.]
http://fsrecs.com/ //// http://soundcloud.com/ forbiddensocietyrecs
 

DRUMLAND#10 w/ FORBIDDEN SOCIETY

Jindra alias FORBIDDEN SOCIETY pochází z Českých Budějovic a s elektronickou hudbou se začal zabývat začátkem roku 1998. V roce 2001 jako Noize Punishment poprvé živě vystoupil na berlínské Fuckparade a následně v berlínských, londýnských a českých klubech. Od mlada měl však rád grindcore, punk, metal a společně s nasbíranými zkušenostmi v digital hardcore a breakcore punku spojil všechny tyto elementy dohromady a narodil se nový projekt - Forbidden Society.

LINE UP:
✪ ✪  FORBIDDEN SOCIETY ✪ ✪ [Forbidden Society rec.]
 JOSHUA [ Hoofbeats ]
➲ MTTHS [ MatthiassJZD Promotion ]
➲ FORMAD
✪ VJ ONEB [ Brain Parazits ]

 Tvrdou prací na sobě a svém labelu, si na Forbidden Society Recordings přivedl zvučná jména, mezi která patří Current Value, Counterstrike, Donny, Katharsys, Dub Elements, Receptor a taktéž český Computerartist. Jindrova produkce se stále mění a jde s dobou, takže u něj bylo možné slyšet vše od amen přes crossbreed až po aktuální drum and bass.

Sekundovat mu za mixem bude boss z crew Hoofbeats – JOSHUA. vystupuje nejen na párty Hoofbeats, ale i na mnoha dalších akcích, open airech a festivalech. Svůj styl zaměřuje spíše na neurofunk a techstep.

Line up této party doplní FORMAD – mladý dj z valašska, který se nespokojí pouze s plechovým zvukem lámaných beatů. Miluje čerstvé mainstream a neurofunk tracky. Na party se také těšte na dje MTTHS [matthiass], jehož set se ponese v duchu breakz, ovšem nikdy nezůstane jen u nich – velmi rád přimíchává prvky reggae, trapu nebo ghettofunk.

Z Brain Parazits crew k nám dorazí VJ ONEB, který bude mít na starosti projekci a videomapping.

CO: DRUMLAND#10 w/ FORBIDDEN SOCIETY
KDE: MC Kravín, Sychrov 1068, Valašské Klobouky, 76601
KDY: 26. ZÁŘÍ 2014 od 21.hodin
✔ masivní 8kW sound systém
✔ Lightshow
✔ Videomapping [projekce]
✔ gigantický bar & burgery
✔ foto & video report by Foto Honza Sucháček
✔ parkoviště zdarma
✔ start ve 21:00
➲ VJEZD 99CZK

www.jzdpromotion.cz
www.kravin.cz

DRUMLAND#10 w/ FORBIDDEN SOCIETY